We do more than design

WEB DIZAJN

dizajn internet prezentacija

 

Dizajn internet prezentacija

Prvi susret klijenta sa Vama i Vašim biznisom je internet prezentacija.
Poput ulaska u poslovne prostorije isto tako i pristup internet prezentaciji ostavlja  utisak na klijenta.

Svaki projekt volimo da započnemo saradnjom sa Vama kako bi najbolje razumeli ciljeve i želje buduće web stranice. Na osnovu toga stvaramo nacrt Vaše stranice koju možete uživo pogledati i na osnovu toga osiguravamo da se projekat završi u predviđenom roku i budžetu.
Svaku stranicu razvijamo da budu responzivne i da pruži izvrsno korisničko iskustvo na svim uređajima, sa obzirom da je u današnje vreme poseta sajtovima podjednaka i sa montora na kućnim računarima kao i sa mobilnih uzređaja.

Stvarajući Vašu veb prezentaciju od nule, dodavajući savršene začine kako bi odgovarale Vašim zahtevima i viziji daćemo Vašoj stranici jedinstvenost i načiniti je potpuno drugačijom od drugih.

Koliko košta web sajt?

Svakom projektu pristupamo individualno i prilagođavamo ga potrebama klijenta, a ukoliko želite da saznate koliko bi izrada Vašeg sajta koštala, slobodno nas kontaktirajte izaćićemo Vam u susret i na osnovu informacija dati najbolju moguću ponudu. 
Znajte da Vaše online prisustvo u vidu izrade  internet prezentacije možete dobiti Već od 200€
Nudimo Vam mogućnost da iznos plaćate na 12 jednakih mesečnih rata. Nakon dizajna internet prezentacije potrebno je i održavanje iste. U nastavku pogledajte ponudu održavanja internet prezentacija.

Internet prezentacija je Vaše ogledalo i ogledalo Vašeg biznisa. Ukoliko ste se odlučili na redizajn svoje postojeće ili želite potpuno novu izradu internet prezentacije, samim tim uložiti Vaš novac slobodno nas kontaktirajte i ostvarimo dugoročnu saradnju.

Potreban Vam je sajt?