Prikaz 1–24 od 28 rezultata

APPLE iPad 9 10.2″ WiFi 256GB Space Gray

75.990 рсд
Moćan. Jednostavan. Svestran. Dizajniran za sve što voliš. Posao, igra, učenje, internet — sve je tu. I još puno toga. Dostupan svima. 10,2-inčni Retina displej je savršen za precizno crtanje, rad na projektima ili gledanje filmova.

Cintiq Pro Touch 24″

359.999 рсд
Stvarajte direktno na velikom platnu sa vrhunskim performansama u boji. Koristite Wacom Cintiq Pro Touch 24" za apsolutnu harmoniju s vašim radom. Vrhunski 4K ekran sa svetskim performansama u boji i gotovo bez paralakse poboljšavaju svaki kreativni iskorak. Wacom Pro Pen 3D pruža vrhunsku kreativnu tehnologiju olovke, što znači da svaki potez vaše ruke prati s nepogrešivom tačnošću.

DELL OEM 27″ U2722DE QHD USB-C UltraSharp IPS monitor bulk

69.990 рсд
Povećajte svoju produktivnost na ovom inovativnom QHD monitoru od 27 inča koji pruža prave boje i besprekornu povezanost. Monitor je u bulk izdanju.

Epson EcoTank L1210 color inkjet štampač A4

19.990 рсд
Epson EcoTank L1210 color inkjet štampač A4 - Uštedite do 90% na troškovima štampanja  zahvaljujući Epson EcoTank štampačima bez kertridža. Uz njih se dobijaju bočice sa mastilom velikog kapaciteta, tako da je punjenje rezervoara za mastilo vrlo jednostavno zahvaljujući ovim posebno osmišljenim bočicama sa mastilom. Bez kertridža koje treba menjati, ovo je savršen štampač za svakoga ko traži otiske visokog kvaliteta po neverovatno niskoj ceni po stranici.

EPSON L1250 EcoTank ITS wireless

22.990 рсд
EPSON L1250  Uživajte u bežičnom štampanju i izuzetno niskom trošku po stranici uz ovaj EcoTank štampač bez kertridža – savršen izbor za moderna uposlena domaćinstva.

EPSON L1300 A3+ EcoTank ITS (4 boje) inkjet uređaj

69.990 рсд

Epson EcoTank L1300

Kompaktan 4-bojni štampač za formate do A3+ za sve korisnike koji vode računa o budžetu, L1300 izgrađen je oko ink tank sistema visokog kapaciteta koji pokriva preko 7,500 crnih strana bez dopune

Ergonomksa stolica UVI CHAIR FOCUS – BLACK

29.990 рсд
Kancelarijska Ergonomska stolica UVI Chair Focus Black od kvalitetnog mrežastog prozračnog materijala, odlikuje se podesivim naslonima za ruke i ergonomskim oblikom koji podupire leđa. Ugrađen je mehanizam za podešavanje lumbalne podrške za leđa.

Intuos M Bluetooth Black

28.990 рсд
Funkcije (opis): Intuos M Bluetooth Black je grafička tabla izrađena od kvalitetne plastike (PC+ABS) sa integrisanom baterijom koja podržava 15

Intuos M Bluetooth Pistachio

28.999 рсд
U pakovanju se nalazi: Intuos S Bluetooth Pistachio - grafička tabla; Wacom Pen 4K - digitalna olovka dimenzija 143.2 x 12 mm, bez baterije, osetljiva na pritisak (4096 nivoa), radi na principu metode elektromatične rezonance; 3 Standard black nibs - rezervni vrhovi za digitalnu olovku; Nib removal tool - alat za uklanjanje vrhova; USB kabl dužine 1.5 m za povezivanje table sa računarom i punjenje; Uputstvo za brzo pokretanje.

Intuos Pro L New

74.999 рсд
Intuos Pro L New izrađen je od visokokvalitetnih materijala. Ima ugrađenu bluetooth vezu i elegantni novi dizajn. Lako se postavlja i odlično izgleda na vašem stolu. Počnite kreirati svoj sledeći projekat kojim ćete se istaći. Težina 1300 g.

Intuos Pro S New

31.999 рсд
Revolucionarni novi Intuos Pro nudi prirodniju kreativnu kontrolu nego ikad ranije. Nova Wacom Pro Pen 2  je super osetljiva olovka koja ostavlja neverovatno radno iskustvo.

Intuos S Black

11.499 рсд
Intuos S Black je grafička tabla izrađena od kvalitetne plastike (PC+ABS) sa USB povezivanjem. U pakovanju se nalazi: Intuos S Black - grafička tabla za crtanje; Wacom Pen 4K - digitalna olovka dimenzija 143.2 x 12 mm, bez baterije, osetljiva na pritisak (4096 nivoa), radi na principu metode elektromatične rezonance; 3 Standard black nibs - rezervni vrhovi za digitalnu olovku; Nib removal tool - alat za uklanjanje vrhova; USB kabl dužine 1.5 m za povezivanje table sa računarom i punjenje; Uputstvo za brzo pokretanje.

Intuos S Bluetooth Pistachio

14.499 рсд
Intuos S Bluetooth Pistachio je grafička tabla izrađena od kvalitetne plastike (PC+ABS) sa integrisanom baterijom koja podržava 15 h rada u kontinuitetu (vreme punjenja baterije 3.5 h) U pakovanju se nalazi: Intuos S Bluetooth Pistachio - grafička tabla; Wacom Pen 4K - digitalna olovka dimenzija 143.2 x 12 mm, bez baterije, osetljiva na pritisak (4096 nivoa), radi na principu metode elektromatične rezonance; 3 Standard black nibs - rezervni vrhovi za digitalnu olovku; Nib removal tool - alat za uklanjanje vrhova; USB kabl dužine 1.5 m za povezivanje table sa računarom i punjenje; Uputstvo za brzo pokretanje.

LOGITECH Craft advanced tastatura

25.990 рсд
Craft je bežična tastatura koje je, kao nijedna druga, spremna za najzahtevnije kreativne poslove. S nenadmašnim osećajem kucanja, opremljena je inovativnim višenamenskim točkićem koji podstiče kreativnost. Vrhunski kvalitet dopunjuje svestrana povezanost, bilo putem Wi-Fi ili bluetooth veze.

LOGITECH MX Ergo Graphite Wireless miš

13.990 рсд
Recite ne umoru ili nelagodnosti nakon dugog dana na poslu. MX ERGO je napravljen za oblik vaše ruke . Podesite položaj šake i zgloba pomoću jedinstvenog ugla nagiba od 0 ili 20° da biste sa lakoćom dizajnirali, radili, i crtali.

LOGITECH MX Keys Mini Wireless Illuminated tastatura

14.390 рсд
Logitech MX Keys Mini – minimalističku tastaturu napravljenu za kreativce. Manji faktor oblika i pametniji tasteri rezultiraju snažnijim načinom kreiranja, i upotrebe u radu.

LOGITECH MX Master 3 Advanced Wireless Miš Graphite

17.600 рсд
Najnapredniji miš iz Logitech Master serije. Dizajniran za kreativce, kao stvoren za programere – laserska preciznost koja pruža beskonačni potencijal. Opremljen je točkićem koji može preleteti 1000 linija u sekundi, a zaustaviti se na jednom pikselu, pri čemu uspeva da bude gotovo bešuman. To je MX Master 3.

LOGITECH MX Vertical Advanced Ergonomic Wireless miš Graphite

14.990 рсд
MX Vertical je napredni ergonomski miš koji kombinuje dizajn zasnovan na nauci sa poboljšanim performansama Logitech-ove MX serije.

Monitor BENQ 25″ PD2500Q 2K QHD IPS LED

43.990 рсд
Monitor Benq pd2500q Profesionalci u grafičkom dizajnu  nikada ne prave kompromise u pogledu detalja. BenQ dizajnerski monitori pružaju apsolutnu preciznost boja i ultra detaljnu visoku rezoluciju za izradu svakog koraka koji vodi do briljantnog rada, pretvarajući snove o dizajnu u stvarnost.

Monitor DELL 27″ U2722D QHD USB-C UltraSharp IPS monitor

77.990 рсд
Poboljšajte dizajnersko iskustvo sa ovim 27-inčnim QHD monitorom koji pokriva široku paletu boja, ComfortViev Plus i brzo povezivanje.

Monitor DELL 27″ U2722DE QHD USB-C UltraSharp IPS monitor

85.990 рсд
Povećajte svoju produktivnost na ovom inovativnom QHD monitoru od 27 inča koji pruža prave boje i odličnu konekciju sa uređajima.

One by Wacom M New N

10.999 рсд
Vi i vaš računar u kreativnoj harmoniji. Skicirajte, crtajte i uređujte fotografije olovkom prirodnog osećaja. Ovaj tablet ima sve što vam je potrebno, pa je lako započeti sa svojim sledećim projektom. Samo povežite USB kabl na svoj Mac ili PC, preuzmite i instalirajte upravljački program i spremni ste za rad. Ne može biti lakše. Ova serija je pravljena sa podrškom za EN, DE, SV, PL, RU.

Skener EPSON Perfection V600 Photo skener

41.990 рсд
Uklonite prašinu i ogrebotine uz EPSON Perfection V600 od 6400 dpi koji koristi savremene DIGITAL ICE™ tehnologije za film i fotografije.

Wacom Cintiq 16

79.999 рсд
Wacom Cintiq 16 i Wacom Pro Pen 2 su se ujedinili, kako bi vaša kreativna sesija bila potpuno produktivna i udobna. Ekran table ima zaštitni sloj koji sprečava sve vrste refleksije. Full HD displej pruža savršenu jasnoću i možete videti i najsitnije detalje. Redukovani paralaks vam nudi potpunu kontrolu. Sve to doprinosi crtanju poput onom na papiru. Wacom Pro Pen 2 poseduje EMR tehnologiju koja doprinosi napajanju pomoću same table, tako da ne morate da razmišljate o bateriji. Tabla i olovka su izrađene od visoko-kvalitetnih materijala, otpornih na grebanje i predstavlju najpouzdanije sredstvo za vaše projekte.