DIZAJN INTERNET STRANICA

WEB DIZAJN

Kreiramo moderne web stranice koje prate trendove u web dizajnu koje su prilagođene isključivo Vašim potrebama. Sve što je potrebno za jednu prezentaciju možete dobiti od nas po principu ključ u ruke.

U proces izrade Vaše internet prezentacije započinjemo konsultacijama putem kojih utvrđujemo vaše potrebe i definišemo ciljeve, na osnovu kojeg krećemo u izradu koncepta Vaše internet prezentacije.

Pri izradi internet prezentacija ne uzimamo u obzir samo estetiku koja nam je veoma Važna, takođe istražujemo i konkurenciju, demografiju kako bi najbolje optimizovali prezentaciju za budući SEO i PPC a isto tako i pružili na najjednostavniji način snalaženju korisnika na Vašim stranicama.

 

Cena izrade internet prezentacija zavisi od mnogo faktora, bilo bi neozbiljno da iznosimo cene ukoliko nismo upoznati sa projektom koji nas očekuje.
Proces izrade internet prezentacija ne može biti ista za Restoran, Muzičara ili Građevinsku kompaniju.
Čak i kod sajtova koji su namenjene za iste delatnosti postoji razlika u potrebama klijenata. Tako da će neki restoran imati potrebu za online rezervacijom, neki za multi-jezičnost, neki za online poručivanjem i tako dalje…

Osnovni projekat se kreće od 150€ u dinarskoj,a u zavisnosti od vaših potreba i modula koji su Vam potrebni za funkcionisanje web prezentacije skrojiće se paket za Vas.
Nakon konsultacija putem telefona ili elektronske pošte, sagledavanja vaših potreba dobićete iznos izrade skrojen za Vas.