fbpx

IZRADA INTERNET PRODAVNICA

seo optimizacija veb sajtova

SEO OPTIMIZACIJA VAŠEG INTERNET SAJTA

Preko hiljadu faktora utiče na to koliko će uspešno vaša veb lokacija biti popisana, indeksirana i rangirana na stranicama nekog od pretraživača, u 99 procenata u Srbiji to je google. Ali jedina stvari o kojoj treba da brinete su rezultati koje Vaša stranica ostvaruje: saobraćaj, vidljivost i konverzije. A o tome ćemo se mi sa našim timom pobrinuti.

Naš cilj je da kroz SEO optimizaciju za pretraživač  obezbedimo da Vaše veb stranice daju najbolje moguće šanse za generisanje saobraćaja.

Ovo radimo kroz tri SEO aspekta koje google algoritam procenjuje.

Tehnički SEO — Obezbeđujemo da Vašu veb lokaciju google lakše pronađe popiše i indeksira.

SEO na stranicama – Trudimo se da Vaše stranice osiguramo i prilagodimo Vašoj publici i da sadrže ključne reči koje će se lakše indeksirati.

SEO van sajta/izgradnja linkova—poboljšanje autoriteta i signala poverenja vaše veb lokacije tako da se ona bolje rangira u rezultatima pretrage.

Ne postoje dve iste veb stranice i svaka SEO strategija obuhvata niz međusobno zavisnih tehnika koje trebaju doneti uspeh. Za Vašu veb lokaciju razvićemo strategiju po meri kako bi što brže ostvarili najveći uticaj i kako bi mogli da održimo dugoročni rast vidljivosti, saobraćaja i konverzija.

Kontaktirajte nas  da Vašu veb prezentaciju, online prodavnicu pretraživači što pre indeksiraju.

SEO

+ Tehnički SEO

Osnove vaše veb stranice moraju biti ojačane efikasnim tehničkim SEO-om da bi se pojavila u rezultatima pretrage na pretraživačima. Izvršićemo reviziju vaše veb stranice kako bi se procenio njen SEO učinak i identifikovale sve slabosti koje utiču na vidljivost.

+ Sadržajni SEO

SEO sadržaja je ključ za pojavljivanje u rezultatima pretrage za ključne reči koje vaša publika traži na mreži. Sprovešćemo detaljno istraživanje tržišta kako bi se razvila SEO strategija sadržaja za vaš brend, pomažući vam da se pojavite iznad konkurencije tako da vas kupci prvi pronađu.

Potrebna Vam je SEO optimizacija

?