Shopping Cart
Shopping Cart

INTERNET OGLAŠAVANjE

U današnjem digitalnom dobu, internet oglašavanje je ne samo dragocen alat, već i nužnost za postizanje globalne vidljivosti i privlačenje ciljne publike. Bez obzira na veličinu vašeg poslovanja, online prisutnost igra ključnu ulogu u vašem uspehu. Internet oglašavanje vam omogućava da se istaknete i usmerite pažnju potencijalnih kupaca na vaš brend, proizvode ili usluge.

Naša uloga je da osmislimo i sprovedemo internet oglašavačku strategiju koja će doprineti rastu vašeg brenda. Bez obzira na vašu industriju, mi razumemo dinamiku digitalnog oglašavanja i kako da je iskoristimo u vašu korist.

NAŠ PRISTUP INTERNET OGLAŠAVANjU

1. Analiza Ciljeva i Publike

Počinjemo sa dubokom analizom vaših ciljeva i ciljne publike. Razumemo šta želite postići i kome se obraćate.

2. Planiranje Strategije

Na osnovu analize, razvijamo personalizovanu internet oglašavačku strategiju. Ovo uključuje izbor platformi, kreiranje oglasa i postavljanje budžeta.

Implementiramo strategiju i pažljivo pratimo performanse kampanje. Pravimo prilagođavanja kako bismo postigli najbolje rezultate.

Redovno izveštavamo o napretku kampanje i zajedno razmatramo kako je optimizovati za još bolje rezultate.

OSNOVNI

Ovaj paket je idealan za početnike i male preduzetnike koji žele da započnu svoju online prisutnost i privuku više posetilaca na svoj web sajt. Fokusiran je na Google Ads, ključnu platformu za internet oglašavanje.

Kreiranje i postavljanje osnovne Google Ads kampanje je usluga koja se fokusira na pokretanje vaše prve reklamne kampanje na Google Ads platformi.

Neprestano praćenje i prilagođavanje kampanje kako bi se postigli bolji rezultati. Ovo osigurava da vaša reklamna strategija ostane usmerena na ciljeve i potrebe vašeg poslovanja.

Redovno mesečno izveštavanje pruža sveobuhvatan pregled performansi kampanje, omogućavajući vam da pravilno ocenite efikasnost vašeg internet oglašavanja i donesete informisane odluke za dalje akcije i optimizaciju.

0

Po kampanji. Do 3 kampanje

STANDARD

Ovaj paket je za klijente koji žele da uzmu svoje Google Ads kampanje na viši nivo. Nudimo napredne strategije i optimizaciju kako biste ostvarili bolje rezultate i povrat na uloženi novac.

Koristimo najnovije strategije kako bismo osigurali da svaki klik ima potencijal da postane kupac, omogućavajući vam da maksimalno iskoristite  uloženi novac.

Kontinuirana analiza i optimizacija ključnih reči i oglasa podrazumeva neprestano praćenje i poboljšavanje izbora ključnih reči i sadržaja oglasa kako bi se postigli bolji rezultati u online oglašavanju.

Pratimo i biramo oglase koji pružaju najbolji učinak za vašu oglasnu kampanju

Upravljanje remarketing kampanjama uključuje postavljanje ciljeva, odabir ciljane publike, kreiranje relevantnih oglasa i praćenje performansi kampanje kako bismo je optimizovali za najbolje rezultate

Redovno mesečno izveštavanje pruža sveobuhvatan pregled performansi kampanje, omogućavajući vam da pravilno ocenite efikasnost vašeg internet oglašavanja i donesete informisane odluke za dalje akcije i optimizaciju.

0

Po kampanji. Do 6 kampanja

Ako želite da unapredite svoje internet oglašavanje i ostvarite bolje rezultate online, obratite nam se danas. Vaš uspeh na internetu je i naš uspeh, i radujemo se prilici da vam pomognemo da postignete svoje ciljeve.

Želite da započnete online kampanju?

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX