Shopping Cart
Shopping Cart

INTERNET OGLAŠAVANjE

„Ako Vas nema na google-u, kao i da ne postojite“. Ovo je rečenica koju ste verovatno često puta čuli, a njeno značenje je i više nego opravdano.
Današnjim biznisima bilo da su onlajn ili ne je potreban digitalni marketing ako žele da budu uspešni.
Očekivati da će se Vaša veb lokacija magično rangirati i pojaviti na prvim stranicama googlea je isto kao kada bi na policu mleka stavili i vaše mleko i onda očekivati da ljudi magično uzmu baš Vaše, bez reklame to jednostavno ne funkcioniše.
Oglašavanje na internetu preuzima primat u odnosu na druge medije.
Ciljana publika, niska cena marketinga samo je deo prednosti koje dobijate internet marketingom.

Internet marketing takođe pruža Vašem brendu priliku da izgradi odnos sa kupcima kroz interaktivnost i personalizovane poruke.
Kao rezultat toga, onlajn oglašavanje je moćno sredstvo koje treba koristiti da dopre do najvećeg broja potencijalnih kupaca.

Izrađujemo oglasne kampanje koje se prikazuju onim ljudima koje zanima vaš proizvod, usluga, biznis.  Povećaćemo Vašu online vidljivost, voditi društvene mreže za Vas i dovesti Vam više kupaca i klijenata.

OSNOVNI

Ovaj paket je idealan za početnike i male preduzetnike koji žele da započnu svoju online prisutnost i privuku više posetilaca na svoj web sajt. Fokusiran je na Google Ads, ključnu platformu za internet oglašavanje.

Kreiranje i postavljanje osnovne Google Ads kampanje je usluga koja se fokusira na pokretanje vaše prve reklamne kampanje na Google Ads platformi.

Neprestano praćenje i prilagođavanje kampanje kako bi se postigli bolji rezultati. Ovo osigurava da vaša reklamna strategija ostane usmerena na ciljeve i potrebe vašeg poslovanja.

Redovno mesečno izveštavanje pruža sveobuhvatan pregled performansi kampanje, omogućavajući vam da pravilno ocenite efikasnost vašeg internet oglašavanja i donesete informisane odluke za dalje akcije i optimizaciju.

0

Po kampanji. Do 3 kampanje

STANDARD

Ovaj paket je za klijente koji žele da uzmu svoje Google Ads kampanje na viši nivo. Nudimo napredne strategije i optimizaciju kako biste ostvarili bolje rezultate i povrat na uloženi novac.

Koristimo najnovije strategije kako bismo osigurali da svaki klik ima potencijal da postane kupac, omogućavajući vam da maksimalno iskoristite  uloženi novac.

Kontinuirana analiza i optimizacija ključnih reči i oglasa podrazumeva neprestano praćenje i poboljšavanje izbora ključnih reči i sadržaja oglasa kako bi se postigli bolji rezultati u online oglašavanju.

Pratimo i biramo oglase koji pružaju najbolji učinak za vašu oglasnu kampanju

Upravljanje remarketing kampanjama uključuje postavljanje ciljeva, odabir ciljane publike, kreiranje relevantnih oglasa i praćenje performansi kampanje kako bismo je optimizovali za najbolje rezultate

Redovno mesečno izveštavanje pruža sveobuhvatan pregled performansi kampanje, omogućavajući vam da pravilno ocenite efikasnost vašeg internet oglašavanja i donesete informisane odluke za dalje akcije i optimizaciju.

0

Po kampanji. Do 6 kampanja

Želite da započnete online kampanju?

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX