Shopping Cart
Shopping Cart

IZRADA INTERNET PRODAVNICA

ŽELITE PRODAVATI VAŠE PROIZVODE PREKO INTERNETA?
PROFESIONALNA IZRADA INTERNET PRODAVNICA !

Kada se odlučite da započnete svoju online prodavnicu, razumemo da se možete suočiti s mnogim pitanjima, posebno ako nemate obimno iskustvo u svetu internet trgovine. Naša uloga je da vam olakšamo taj put i obezbedimo sveobuhvatno rešenje za izradu profesionalne online prodavnice.

Prepoznajemo važnost svakog koraka u procesu. Razumemo da izrada logotipa, dizajniranje vizuelno privlačnih stranica, pravilno upravljanje sadržajem, implementacija pouzdanih platnih sistema i efikasna logistika isporuke igraju ključnu ulogu u uspehu online prodavnica. Inspirisani Vašim ciljevima, kreiramo online prodavnice koje odražavaju vašu jedinstvenu ponudu i poslovnu filozofiju.

Kroz naš pristup, ne samo da pružamo kvalitetno izrađene online prodavnice već se fokusiramo na kreiranje iskustva koje vaši kupci cene. Pažljivo oblikujemo korisničko iskustvo kako bi istraživanje proizvoda i proces kupovine bili jednostavni i ugodni. Vaša online prodavnica postaje digitalno odredište gde kupci ne samo da pronađu proizvode, već i dožive brend na jedinstven način.

Ukoliko se oslonite na nas da vas uputimo kroz svaki korak. Od odabira pravog dizajna do implementacije tehnoloških aspekata, razgovaraćemo s vama o vašim potrebama i ciljevima kako bismo pružili rešenje koje premašuje vaša očekivanja.

Nudimo Vam i uslugu Vaše prodavnice našeg servisa… pozovite nas kako bi saznali više o ovoj usluzi.

Vaš uspeh je naš prioritet, i s radošću ćemo vam pružiti podršku da izgradite odnos poverenja i postignete dugotrajnu uspešnu saradnju u svetu online prodaje

Kontaktirajte nas i napravićemo online prodavnicu koja će za Vas raditi 24/7 365 dana u nedelji.

NAŠE ONLINE PRODAVNICE NUDE

IZRADA ONLINE PRODAVNICE CENA?

OSNOVNI

Ovaj paket je savršen za one koji žele da brzo započnu svoju online prodaju. Uključuje responzivni dizajn za vašu prodavnicu, podršku za do 100 proizvoda, integrisanu opciju za online plaćanje i osnovnu SEO optimizaciju. S Osnovnim paketom, možete stvoriti profesionalnu internet prodavnicu i privući prve kupce online.

Vaša internet prodavnica će izgledati sjajno na svim uređajima, od računara do mobilnih telefona.

Postavite i prodajte do 100 proizvoda i usluga.

Olakšajte kupcima plaćanje putem različitih online metoda. Izuzev platnih kartica

omoći ćemo vam da se rangirate bolje na pretraživačima.

  1. Samostalno ažurirajte i dodajte proizvode.

  2.  

Vaša prodavnica će biti spremna brzo i efikasno

U prvih 3 meseca pružamo vam pomoć kad god vam zatreba

0

80€ mesečno plaćanje

STANDARD

Sa ovim paketom, dobijate potpunu kreativnu slobodu u dizajniranju vaše prodavnice, do 500 proizvoda za prodaju, napredne opcije za online plaćanje i dublje razumevanje vaših kupaca putem statističkih analiza. Dostupni smo za Vas 24/7 kako bi vam pružili tehničku podršku i pomogli vam da ostvarite svoje ambicije na internetu.

Vaša internet prodavnica će izgledati sjajno na svim uređajima, od računara do mobilnih telefona. Začinjena prepoznatljivim izgledom Vašeg brenda

Postavite i prodajte do 500 proizvoda i usluga.

Omogućite više načina plaćanja za vaše kupce. Platnim karticama banaka i ostalim bankarskim procesorima.

Prilagođen dizajn i funkcionalnost prema vašim specifičnim potrebama.

Pomoći ćemo vam da se rangirate bolje na pretraživačima.

Pratite performanse vaše prodavnice uz pomoć analitičkih alata.

Samostalno ažurirajte i dodajte proizvode

U prvih 6 meseca pružamo vam pomoć kad god vam zatreba

0

180€ mesečno plaćanje

Želite pokrenuti Vašu online prodavnicu?

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX