O NAMA

SPICY DESIGN doo je mlada firma osnovana 2018. godine, puna kreativnosti i entuzijazma za pravljenjem stvari koje zaista privlače pažnju.
Naša osnovna oblast obuhvata izradu modernih web stranica, kreiranje autentičnih logotipa, brendinga, formiranje vizuelno zanimljivih grafičkih sadržaja, vođenje marketing kampanja, razvoj online prodaja i pružanje stručnih konsultacija u svetu informacionih tehnologija, veb prisustva i razvoja.

Sa preko 15 godina iskustva u oblastima dizajna i IT-ja, stvorili smo duboko razumevanje industrije kroz raznolike projekte, kako lokalne tako i međunarodne.
Imamo uspostavljenu mrežu stručnih saradnika, što nam omogućava da ponudimo različite usluge iz široke sfere IT i digitalnih tehnologija.

Naša vizija je da ne samo ispunimo, već i premašimo očekivanja naših klijenata putem jedinstvenih i prilagodljivih pristupa. Želimo izgraditi odnos poverenja i dugotrajne saradnje sa našim klijentima.
Kroz konstantno profesionalno usavršavanje i praćenje najnovijih trendova, SPICY DESIGN je partner po meri za sve koji traže svežinu ideja, stručnost i posvećenost postizanju izvanrednih rezultata u digitalnom svetu.

KLIJENATA
0 +
DRŽAVA
0 +
PROJEKATA
0 +

Deo klijenata koji su nam ukazali poverenje!

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX