Politika Privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Dobrodošli na web sajt „spicy.rs,“ koji je u vlasništvu i pod upravom preduzeća Spicy Design DOO.
Ova politika privatnosti ima za cilj da vam pruži informacije o tome kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo vaše lične podatke. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku kako biste razumeli naše postupke u vezi sa vašim ličnim podacima.

  1. Prikupljanje i Upotreba Informacija

Podaci koje Prikupljamo: Naš sajt može prikupljati različite lične podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na vaše ime, e-mail adresu, broj telefona, adresu i druge informacije koje nam dobrovoljno pružite tokom registracije, popunjavanja obrazaca ili korišćenja naših usluga.

Svrha Prikupljanja: Vaši lični podaci koriste se u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na našem sajtu, personalizacije sadržaja, obrade vaših zahteva i obaveštavanja o relevantnim informacijama i promocijama.

  1. Otkrivanje Informacija Trećim Stranama

Deljenje Informacija: Vaši lični podaci neće biti prodavani ili iznajmljivani trećim stranama. Međutim, možemo deliti vaše podatke sa pouzdanim partnerima i pružaocima usluga koji nam pomažu u pružanju usluga i poboljšanju iskustva korisnika.

Zakonski Zahtevi: Zadržavamo pravo da otkrijemo vaše lične podatke ukoliko je to zakonom obavezno ili ako smatramo da je takvo otkrivanje neophodno radi zaštite naših prava, pravde i zaštite drugih korisnika.

  1. Zaštita Vaših Podataka

Sigurnost Podataka: Spicy Design DOO preduzima razumne tehničke i organizacione mere kako bi se obezbedila sigurnost vaših ličnih podataka. Vaši podaci čuvaju se na sigurnim serverima i štite se od neovlašćenog pristupa.

  1. Prava Korisnika

Pristup i Ispravka: Imate pravo da pristupite vašim ličnim podacima koje čuvamo i da ih ispravite ukoliko su netačni ili zastareli.

Opoziv Saglasnosti: Ako ste nam dali saglasnost za obradu vaših podataka, možete je opozvati u bilo kom trenutku.

Brisanje Podataka: Imate pravo da zatražite brisanje vaših ličnih podataka u određenim situacijama.

  1. Kontakt Informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zahteva u vezi sa ovom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte na:

E-mail: [email protected]

Poštanska Adresa: Nemanjina 52

Telefon: +381 61 194 7 354

  1. Izmena Politike Privatnosti

Zadržavamo pravo da ažuriramo ili izmenimo ovu politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Bilo kakve promene će biti objavljene na našem sajtu, a datum stupanja na snagu će biti ažuriran. Preporučujemo vam da povremeno pregledate ovu politiku kako biste bili informisani o promenama.

Ovom politikom privatnosti uređuje se način prikupljanja, korišćenja i otkrivanja vaših ličnih podataka putem web sajta „spicy.rs.“ Korišćenjem našeg sajta, saglasni ste sa uslovima ove politike.

Datum stupanja na snagu ove politike privatnosti je 1. oktobar 2023.

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX