ARHIMEDIKA

Internet prezentacija EDU centra

Projekat

Kreiranjem internet prezentacije za edukativni centar ARHIMEDIKA iz Novog Sada, uspeli smo da unapredimo njihov online prisustvo i omogućimo lakši pristup informacijama o njihovim logopedskim tretmanima za decu i odrasle.
Kroz detaljno opisanu ponudu usluga i biografije stručnog tima, stranica pruža kompletnu sliku o tome kako centar može pomoći klijentima koji imaju teškoće sa govorom, mucanjem ili predškolskom pripremom.

www.arhimedika.rs

Prvo smo održali sastanak sa predstavnicima ARHIMEDIKE kako bismo bolje razumeli njihove potrebe i zahteve za internet prezentacijom. Razgovarali smo o ciljnoj grupi kojoj je namenjen sajt, kao i o uslugama koje centar nudi. Takođe, dobili smo neke ideje i sugestije od vlasnika centra o tome kako bi sajt trebalo da izgleda.

Zatim smo počeli sa dizajnom sajta. Uzeli smo u obzir potrebe klijenata i kreirali smo funkcionalan i lako navigabilan sajt sa jasnim menijem i preglednim rasporedom informacija. Odabrali smo svetle boje i prijatan dizajn, koji se lako uklapa u identitet ARHIMEDIKE.

 

U skladu sa željama i potrebama klijenta, dizajnirali smo  modernu i funkcionalnu stranicu, čime smo osigurali da ARHIMEDIKA bude prepoznatljiva na online tržištu. Naša stranica je jednostavna za korišćenje i pruža sve potrebne informacije našim klijentima na jednom mestu.

Ne propustite priliku da poboljšate online prisustvo Vašeg biznisa i privučete nove klijente. Kontaktirajte nas danas i uverite se u kvalitet naših usluga!

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX