Shopping Cart
Shopping Cart

ARHIMEDIKA

Internet prezentacija EDU centra

Projekat

Kreiranjem internet prezentacije za edukativni centar ARHIMEDIKA iz Novog Sada, uspeli smo da unapredimo njihov online prisustvo i omogućimo lakši pristup informacijama o njihovim logopedskim tretmanima za decu i odrasle.
Kroz detaljno opisanu ponudu usluga i biografije stručnog tima, stranica pruža kompletnu sliku o tome kako centar može pomoći klijentima koji imaju teškoće sa govorom, mucanjem ili predškolskom pripremom.

www.arhimedika.rs

Prvo smo održali sastanak sa predstavnicima ARHIMEDIKE kako bismo bolje razumeli njihove potrebe i zahteve za internet prezentacijom. Razgovarali smo o ciljnoj grupi kojoj je namenjen sajt, kao i o uslugama koje centar nudi. Takođe, dobili smo neke ideje i sugestije od vlasnika centra o tome kako bi sajt trebalo da izgleda.

Zatim smo počeli sa dizajnom sajta. Uzeli smo u obzir potrebe klijenata i kreirali smo funkcionalan i lako navigabilan sajt sa jasnim menijem i preglednim rasporedom informacija. Odabrali smo svetle boje i prijatan dizajn, koji se lako uklapa u identitet ARHIMEDIKE.

 

U skladu sa željama i potrebama klijenta, dizajnirali smo  modernu i funkcionalnu stranicu, čime smo osigurali da ARHIMEDIKA bude prepoznatljiva na online tržištu. Naša stranica je jednostavna za korišćenje i pruža sve potrebne informacije našim klijentima na jednom mestu.

Ne propustite priliku da poboljšate online prisustvo Vašeg biznisa i privučete nove klijente. Kontaktirajte nas danas i uverite se u kvalitet naših usluga!

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX