Dragomir Đorđe

Internet prezentacija i logo dizajn za Šefa kuhinje Dragomira Đorđa

Ponosni smo što možemo da vam predstavimo jedan od naših značajnijih projekata – izradu web sajta za Dragomira Đorđa, šefa kuhinje koji je radio na mnogim poznatim svetskim kruzerima. Sajt se može posetiti na adresi www.chefdragomir.com.

Izazov bio je osigurati da sajt bude pristupačan i jednostavan za korišćenje na svim uređajima. Zbog toga smo koristili responsivni dizajn, koji se prilagođava različitim veličinama ekrana, od desktopa do mobilnih uređaja. Na taj način, korisnici mogu lako pristupiti sajtu i uživati u svim njegovim sadržajima bez obzira na to na kojem uređaju se nalaze.

Na kraju, želimo naglasiti da smo vrlo ponosni na ovaj projekat i rezultate koje smo postigli. Sajt www.chefdragomir.com je primer modernog i funkcionalnog dizajna, koji pruža jedinstveno iskustvo korisnicima i prikazuje Dragomira Đorđa kao vrhunskog stručnjaka u oblasti kulinarstva.

 

Takođe smo za Đorđa dizajnirali logotip, vizit kartu. 

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX