CIGAR ROYALE

Logo dizajn za prodavca cigara sa Floride

Projekat

Imali smo priliku da radimo na projektu kreiranja logotipa za online prodavnicu cigareta i cigarilosa iz Floride, SAD. Naš cilj je bio da napravimo logotip koji će predstavljati brend na najbolji mogući način, uzimajući u obzir njihove vrednosti i ciljnu publiku.

BOJE

Boje koje smo koristli | Možda Vam se svide

#E2C675

Rešenje

Naša inspiracija za kreiranje ovog logotipa bila je luksuz i elegancija koja se često povezuje sa brendovima iz ove industrije. Uz to, koristili smo minimalistički pristup kako bismo stvorili jedinstven i prepoznatljiv logotip koji će lako biti prepoznatljiv i zapamtiti.

U našem rešenju smo koristili elemente koji su vezani za duvan i cigarilose i ugla aristokratije, te smo ih kombinovali sa simbolima koji predstavljaju luksuz, eleganciju i sofisticiranost. Na taj način smo uspeli da kreiramo logotip koji asocira na luksuz i koji će privući pažnju potencijalnih kupaca koji žele da uživaju u ekskluzivnom iskustvu pušenja cigarilosa i cigareta.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX