DEMIT FASADE

Internet prezentacija građevinske firme

Projekat

Imali smo priliku da radimo na izradi sajta za klijenta www.demit-fasada.com. Uspešno smo kreirali moderan i funkcionalan sajt, koji je odraz poslovanja klijenta i njegovih proizvoda.

Fokusirali smo se na stvaranje jednostavnog i intuitivnog korisničkog interfejsa, koji omogućava lako pretraživanje informacija o proizvodima i uslugama koje kompanija nudi. Takođe, pažljivo smo radili na optimizaciji sajta za pretraživače, kako bismo osigurali da www.demit-fasada.com bude što bolje rangiran na relevantnim pretraživačima.

U procesu izrade sajta, koristili smo najnovije tehnologije i alate kako bismo obezbedili visok nivo sigurnosti i stabilnosti. Takođe, sajt je optimizovan za mobilne uređaje, što omogućava korisnicima da ga lako pregledaju na svojim pametnim telefonima i tabletima.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX