Shopping Cart
Shopping Cart

BIOLIFE

Dizajn omota za hand made sveće

Projekat

BioLife iz Zrenjanina nam se obratio s idejom da dizajniramo etikete za njihove rukom rađene sveće. BioLife su strastveni pristalice održivog života i želeli su da njihove etikete budu u skladu s tim.

Rešenje

Naš cilj bio je da napravimo etikete koje će preneti prirodnu i rustičnu estetiku BioLife brenda. Odlučili smo se za kombinaciju prirodnih elemenata koje se savršeno uklapaju sa ručno rađenim karakterom sveća. Svaka etiketa sadrži prirodne elemente, kao što su lišće, cveće i grančice.

Ponosni smo što smo bili deo ovog projekta i što smo uspeli da stvorimo etikete koje odražavaju prirodnu lepotu BioLife brenda. Ukoliko Vam se dopada naš dizajn, slobodno nas kontaktirajte da Vam pomognemo u dizajnu etiketa za Vaš proizvod.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX