Shopping Cart
Shopping Cart

NANA ETIKETE ZA VINO

etikete za vino

Projekat

Imalii smo priliku da sarađujemo sa restoranom NANA iz Golubca na projektu kreiranja jedinstvenih etiketa za vina koja se služe u restoranu. Ovaj projekat je imao za cilj da stvori prepoznatljivu estetiku za svako vino, koja bi se savršeno uklopila sa brendom restorana.

Rešenje

Prilikom dizajniranja etiketa, vodili smo se idejom da svako vino ima svoju jedinstvenu priču i karakteristike. Vlasnik restorana dao nam je neke ideje i smernice, koje smo pažljivo razmotrili i uklopili u kreativni proces. Koristili smo različite boje, fontove i grafičke elemente kako bismo postigli željeni efekat.

Rezultati projekta su bili izuzetni. Etikete su se istakle u restoranu i postale su prepoznatljiv simbol restorana. Vina su postala veoma popularna među gostima restorana i dobila su mnogo pohvala.

Ako vam je potreban profesionalan i kreativan dizajn etiketa za vina, obratite se našem timu. Radujemo se prilici da stvorimo nešto jedinstveno i prepoznatljivo za vaš brend.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX