FAMILIJA OBUĆINA

Izrada etiketa za med

Projekat

Familija Obućina je porodična firma koja se godinama bavi proizvodnjom meda iz prirodnih izvora. Kako bi svoj proizvod predstavili u najboljem svetlu, obratili su nam se za izradu etikete koja će odražavati kvalitet njihovog meda i jedinstveno poreklo.

Rešenje

Dizajn etikete je inspirisan prirodom i pčelama, koje su ključni faktor u procesu proizvodnje meda. Žuta boja koja dominira dizajnom predstavlja sunce, koje je ključno za proizvodnju meda na livadama i bagremovim plantažama. Dizajn takođe sadrži ilustraciju pčela koje simbolizuju rad i posvećenost koju Familija Obućina ulaže u proizvodnju svog meda.

Koristeći jasne i čitljive tipografije, istakli smo ključne informacije o proizvodu, uključujući naziv i vrstu meda. Takođe smo uključili logo porodične firme, kao i slogan koji opisuje njihovu posvećenost kvalitetu.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX