SAVE THE HONEY BEE

Izrada logotipa za proizvođača medovine

Projekat

Dizajn logotipa za klijenta iz Sjedinjenih Američkih Država, proizvođača medovine i zaštitnika pčela, bio je jedan od zanimljivih projekata kojima smo se bavili. Cilj projekta bio je kreirati vizuelni identitet koji će naglasiti jedinstvenost proizvoda našeg klijenta i njegovu posvećenost očuvanju pčela, ali i da bude prepoznatljiv i dopadljiv publici.

BOJE

Boje koje smo koristli | Možda Vam se svide

#FFDE17
#E6C619
#000000

Rešenje

Ključni element dizajna logotipa bio je moderno dizajnirana pčela, sa oštrim linijama, koja je postala prepoznativi simbol našeg klijenta. Naš tim stručnjaka za grafički dizajn se fokusirao na stvaranje logotipa koji će izraziti jedinstvenost proizvoda našeg klijenta, kao i njegovu posvećenost očuvanju pčela. U kreativnom procesu smo kombinovali moderne i inovativne elemente sa tradicionalnim i autentičnim elementima proizvodnje medovine, kako bismo kreirali logotip koji će biti prepoznatljiv i jedinstven.

Inspiracija za dizajn logotipa došla je od samog naziva proizvoda, „SAČUVAJTE PČELU, POPITE DOBRU MEDOVINU“ (SAVE THE HONEY BEE DRINK DAMN GOOD MEAD). Želeli smo da vizuelni identitet odražava važnost očuvanja pčela, ali i da bude privlačan potrošačima. Kako bi smo postigli ovaj cilj, inspiraciju smo pronalazili u modernom dizajnu, kao i u prirodnim elementima poput pčela i meda. Korišćenje oštrih linija je doprinelo modernom izgledu pčele u logotipu, dok smo kroz boje koje smo koristili želeli da povežemo med i pčelarstvo.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX