KOBAJAGI

Logo za fastfood

Projekat

Projekt izrade logotipa za KOBAJAGI bio je vrlo zanimljiv i kreativan zadatak. Klijent nam je dao vrlo jasnu ideju o tome šta želi: logotip koji će biti tematski povezan s kobasicama i grilom, što je i glavna karakteristika fast fooda-

BOJE

Boje koje smo koristli | Možda Vam se svide

#ce6123
#b61d2a
#de9525

Rešenje

Inspiracija: Ideja za logotip je proizašla iz potrebe da se stvori brend koji će biti jedinstven i prepoznatljiv, a istovremeno ukazivati na kvalitet hrane koju restoran nudi. Korišćenje igre reči u nazivu brenda je dodatno ojačalo prepoznatljivost, dok su kobasice na grilu dodale vizuelni element koji lako povezuje brend sa delatnošću koju obavlja.

Za nas je dizajn logotipa za fast food KOBAJAGI bio izazov, ali smo uspeli da stvorimo prepoznatljiv i jedinstven brend koji će sigurno privući pažnju i biti lako zapamćen. Ako tražite jedinstven i prepoznatljiv logo za vaš brend, kontaktirajte nas i zajedno ćemo stvoriti vizuelni identitet koji će vašu firmu istaći u gomili.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX