CLARIUS PARTNERS

Izrada logotipa za građevinskog investitora

Projekat

Kada smo dobili zadatak da napravimo logo za CLARIUS PARTNERS, kompaniju koja se bavi investicijama u nekretnine iz Čikaga USA, znali smo da treba da stvorimo nešto što će biti jednostavno, ali prepoznatljivo i relevantno za industriju nekretnina.

Prvo smo se posvetili procesu proučavanja brend vrednosti i vizije CLARIUS PARTNERS-a kako bismo u potpunosti razumeli njihovu jedinstvenu ličnost i prepoznatljivost. Zatim smo krenuli u proces inspiracije, pretražujući dizajnove logoa u sličnim industrijskim granama i analizirajući najbolje primere.

BOJE

Boje koje smo koristli | Možda Vam se svide

#6D6E71
#13588F

Rešenje

Konačno, nakon nekoliko brainstorminga i nekoliko varijanti dizajna, došli smo do modernog i minimalističkog logotipa koji kombinuje elegantnu tipografiju sa grafičkim elementom koji asocira na građevine. Tamniji i svetliji tonovi boja simbolizuju stabilnost i pouzdanost, dok linije grafičkog elementa predstavljaju rast i napredak.

Inspiracija za ovaj logo dolazi iz brend vrednosti i vizije CLARIUS PARTNERS-a, kao i iz našeg iskustva u dizajniranju logoa za klijente u sličnoj industriji. Kombinacija elegantnog dizajna i simbolike koju smo uneli u ovaj logo savršeno odražava pouzdanost i uspešnost CLARIUS PARTNERS-a u poslovanju sa nekretninama.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX