VLADIMIR KOSTADINOVIC.net

Dizajn web prezentacije za muzičara Vladimira Kostadinovica

Projekat

Cilj je bio da kreiramo web sajt koji će promovisati muziku i aktivnosti Vladimira Kostadinovića, talentovanog bubnjara, kompozitora i muzičara. Naš fokus je bio na tome da na sajtu budu dostupne sve informacije o Vladimirovim turnejama, koncertima i ostalim događajima, kao i o prodaji njegovih albuma i drugih izdanja.

Za ovaj projekat smo se inspirisali Vladimirovom muzikom i kreativnošću. U saradnji sa Vladimirom iuspeli smo da osmislimo jedinstven i prepoznatljiv dizajn sajta, koji savršeno odražava Vladimirov stil i muziku.

Kroz naš rad na ovom projektu, uspeli smo da stvorimo web sajt koji pruža posetiocima sve potrebne informacije o Vladimirovim aktivnostima, kao i uvid u njegovu muziku i stil. Zadovoljstvo nam je što smo bili deo ovog projekta i što smo pomogli da se Vladimirova muzika predstavi publici na najbolji mogući način.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX