DANI ĆIRILICE

Dizajn web prezentacije za manifestaciju "Dani ćirilice"

Projekat

Bila nam je čast kada smo dobili priliku da radimo na projektu kreiranja web sajta za manifestaciju Dani ĆIrilice iz Bavaništa. Naš cilj je bio da napravimo sajt koji će predstaviti ovu manifestaciju u najboljem svetlu i privući što više posetilaca.

Projekat je bio izazovan jer smo morali da stvorimo dizajn koji će odražavati tradiciju i kulturnu baštinu ovog kraja, ali i da bude moderan i prilagođen savremenim trendovima. Kako bi postigli ovo, radili smo u tesnoj saradnji sa organizatorima manifestacijekako bismo razumeli potrebe i želje publike.

Na kraju, kreirali smo web sajt koji je savršeno odražavao duh manifestacije i podsticao interesovanje publike. Sajt je sadržao sve potrebne informacije o programu, aktivnostima i događajima koji su bili deo manifestacije. Takođe smo koristili posebne vizuale i fotografije koje su napravljene na licu mesta, kako bismo dočarali atmosferu ovog kulturnog događaja.

Naš rad na ovom projektu je bio izuzetno zanimljiv i koristan, jer smo učestvovali u promovisanju i očuvanju kulturne baštine Srbije. Kao firma koja se bavi kreativnim rešenjima, ponosni smo na ovaj projekat i uvek smo spremni da podržimo i učestvujemo u ovakvim inicijativama.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX