JRJ.KZ

Internet prezentacija FACC distributera iz Kazakhstana

Projekat

Jedan od naših projekata je i  izrada sajta za jrj.kz iz Kazahstana. Sajt je dizajniran tako da bude moderna i pregledna platforma za korisnike, koja predstavlja kompaniju na najbolji mogući način.

U procesu izrade sajta, koristili smo najnovije tehnologije i alate kako bismo obezbedili visok nivo sigurnosti i stabilnosti. Osim toga, sajt je optimizovan za mobilne uređaje, kako bi korisnici mogli da pristupe sajtu bez problema i na svojim pametnim telefonima i tabletima.

Zadovoljstvo nam je što smo imali priliku da radimo na ovom projektu i postignemo izvanredne rezultate za našeg klijenta iz Kazahstana.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX