STANLEY CUSTOM

Logo dizajn za snabdevača tekstilne industrije

Projekat

„STANLEY CUSTOM“ je projekat iz Kanade koji se bavi proizvodnjom tekstila. Naš zadatak bio je da dizajniramo logotip koji će predstavljati brend i njegovu viziju. Inspirirani smo vintage minimalizmom i željeli smo da stvorimo logotip koji će biti elegantan i moderno minimalistički.

BOJE

Boje koje smo koristli | Možda Vam se svide

#BEBEBE

Rešenje

Rešenje koje smo kreirali je kombinacija elegantnih fontova, minimalističkih linija i stilizovanih slova „S“ i „C“, što čini logotip jedinstvenim i prepoznatljivim. Ova kombinacija savršeno predstavlja kvalitet i eleganciju koju STANLEY CUSTOM donosi u svet tekstila.

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX