TURBO SERVIS ZORIĆ

Logo dizajn

Projekat

Projekat je započeo izazovom da se kreira moderna internet prezentacija koja će biti više od samo statičnog vodiča kroz usluge vezano za biznis turbo servisa. Samim tim uz prezentaciju koju možete pogledati na www.turboserviszoric.rs ili pročitati priču o istoj ovde… zadatak je bio i logo koji će predstaviti turbo servis zoric a opet biti prepoznatljiv.

BOJE

Boje koje smo koristli | Možda Vam se svide

Gradient
#fffff

Rešenje

Logotip, kao ključna tačka prepoznatljivosti, obuhvatao je kombinaciju imena „TurboServisZoric“ i stilizovane skice turbine. Uz crnu i crvenu boju, bela boja se takođe diskretno koristila, dodajući dimenziju kontrasta i ističući ključne elemente. Kroz ovu pažljivo izrađenu kombinaciju boja, logo je odražavao suštinske vrednosti TurboServisZoric – stručnost, preciznost i strast prema autoindustriji.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX