NAVY CLUB

Izrada logoa za mornaričke veterane

Projekat

Svakom novom projektu pristupamo sa velikom pažnjom i posvećenošću, pa tako nije bilo drugačije ni kada smo radili na kreiranju logotipa za NAVY CLUB, udruženje vojnih mornaričkih veterana sa Novog Zelanda. Naš cilj je bio da stvorimo simbol koji će predstavljati snagu i ponos organizacije, ali i da bude u skladu sa karakteristikama Novog Zelanda, kao i sa brend vrednostima i vizijom NAVY CLUB-a.

Prvi korak u procesu bio je da proučimo brend vrednosti i viziju NAVY CLUB-a kako bismo u potpunosti razumeli šta organizacija predstavlja i ko su njihove ciljne grupe. Nakon toga, usledio je proces inspiracije, gde smo istražili različite primere logotipa organizacija sa sličnom svrhom i ciljevima, analizirali dizajn i strategiju brendiranja, i prikupljali ideje.

BOJE

Boje koje smo koristli | Možda Vam se svide

#03406D
#A7A9AC

Rešenje

Konačni dizajn logotipa predstavlja sidro i kanap sa paprati, koji su simboli Novog Zelanda i mornaričke tradicije. Sidro simbolizuje sigurnost i stabilnost, a kanap sa paprati je dodat da bi dodatno naglasio povezanost sa Novim Zelandom. Kombinacija boja koje smo koristili – navy plave i sive, predstavljaju dubinu okeana.

Sve ove elemente smo pažljivo kombinovali kako bismo kreirali logotip koji je jednostavan, ali upečatljiv i koji odražava ponos i snagu NAVY CLUB-a, ali i korene organizacije u Novom Zelandu.

Izuzetno smo ponosni na ovaj logo koji smo kreirali za NAVY CLUB i verujemo da će doprineti daljoj promociji organizacije i njenih aktivnosti.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX