LOON KOMBUCHA

Logo dizajn za napitak

Projekat

Projekat dizajna logotipa za brend LOON KOMBUCHA predstavljao je jedinstven izazov.Zadatak je bio da se stvori vizuelni identitet koji će biti prepoznatljiv, savremen i privlačan ciljnoj grupi.

BOJE

Boje koje smo koristli | Možda Vam se svide

#FFFFFF
#000000

Rešenje

Kombinujući elemente prirode, tradicije i modernog minimalizma, osmislili smo logotip koji odražava sve karakteristike ovog izuzetnog brenda. Za dizajn smo koristili Loon pticu, simbol Kanade, koja isplivava iz vode. Ova ptica je savršen simbol za brend koji proizvodi napitak kombucha, koji je u osnovi napravljen od fermentisane čajne gljive.

Osim ptice, u logotipu smo koristili modernu, jednostavnu tipografiju i minimalistički dizajn, koji doprinose prepoznatljivosti i estetskoj privlačnosti brenda. Naš logotip za LOON KOMBUCHA predstavlja savršeno spajanje prirodnog i modernog, stvarajući prepoznatljiv i atraktivan brend identitet.

Ponosni smo što smo uspeli da stvorimo logotip koji se sada nalazi na mnogim rafovima marketa širom Kanade, kao i da doprinosi prepoznatljivosti i uspehu ovog izuzetnog brenda. Ako želite da Vaš brend bude jedinstven i prepoznatljiv, kontaktirajte nas i dopustite nam da Vam pomognemo u kreiranju vizuelnog identiteta koji će privući pažnju Vaših klijenata i potencijalno povećati prodaju.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX