MINIMOTOR KOVIN

Online prodavnica za ovlašćenog STIHL prodavca

Projekat

Potrebno nam je bilo rešenje za online prodaju proizvoda SZTR Minimotor Servis, ovlašćenog servisera i prodavca STIHL opreme i mašina. Za ovaj projekat, odabrali smo WooCommerce platformu za online prodaju koja je integrirana sa sistemom online plaćanja banke Intesa.

Izrada online prodavnice podrazumevala je detaljan dizajn sajta, optimizaciju za pretraživače i implementaciju raznih funkcija kao što su korpa za kupovinu, opcija kreiranja naloga, opcija naplate preko kreditnih kartica i mnoge druge.

Kroz saradnju sa SZTR Minimotor Servis, uspeli smo da kreiramo jedinstvenu online prodajnu platformu koja im je omogućila da lakše prodaju svoje proizvode širom Srbije. Naš tim je radio na prilagođavanju platforme specifičnim potrebama klijenta, kako bi kupci mogli lako da pronađu proizvode koji im trebaju i izvrše plaćanje online.

Ukoliko i Vi želite da pokrenete svoju online prodaju, kontaktirajte nas i zajedno možemo pronaći najbolje rešenje za Vaš biznis.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX