PRODAJA ALATA

Online prodavnica za prodaju alata i opreme

Projekat

Ovaj projekat na adresi www.prodajaalata.rs se odnosi na izradu e-commerce sajta za našeg klijenta SZTR Nedeljković, koji se bavi prodajom alata. Cilj projekta bio je da se klijentu pruži moderan, funkcionalan i vizuelno privlačan sajt koji će omogućiti lako i jednostavno naručivanje proizvoda online.

Sajt je razvijen uzimajući u obzir korisničko iskustvo, sa jasnom navigacijom i preglednim prikazom proizvoda.

U procesu izrade sajta, koristili smo najnovije tehnologije i alate, uz prilagođavanje specifičnim zahtevima klijenta. Rezultat je funkcionalan sajt koji je u skladu sa potrebama klijenta i njegovih kupaca.

Jedna od ključnih stvari koje smo imali na umu je bila mobilna optimizacija. Imajući u vidu da veliki broj korisnika danas pristupa internetu preko mobilnih uređaja, napravili smo platformu koja je potpuno responsivna i prilagođena različitim veličinama ekrana.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX