Shopping Cart
Shopping Cart

SONOMA ESTATE

Logotip za distributera vina

Projekat

Sonoma Estate Vintners je klijent iz SAD-a koji se bavi proizvodnjom vina visokog kvaliteta, a želeo je da dobije novi vizuelni identitet koji će održati korak sa savremenim trendovima i jasno preneti njihove vrednosti. Kao agencija za grafički dizajn, naš zadatak je bio da kreiramo logotip koji će odražavati filozofiju brenda i biti prepoznatljiv na tržištu.

BOJE

Boje koje smo koristli | Možda Vam se svide

#6D6E71
#e7b369

Rešenje

Kako bismo stvorili logotip koji će biti prepoznatljiv i jedinstven, pristupili smo izradi kreativnog koncepta koji će odražavati vrednosti klijenta i biti prilagođen njihovoj industriji. Uzimajući u obzir prethodni vizuelni identitet klijenta, analizirali smo konkurenciju i trendove u industriji vina kako bismo stvorili vizuelni identitet koji će istovremeno biti prepoznatljiv, moderan i elegantan. Naš cilj je bio da stvorimo jednostavan i jasan logotip koji će se lako pamtitii, a koji će istovremeno odražavati vrednosti i filozofiju Sonoma Estate Vintners.

Inspiracija: Kombinacija početnih slova „S“, „E“ i „V“ iz naziva brenda bila je osnova za stvaranje logotipa. Slova su stilizovana u krugu, koji nenametljivo asocira na bure, a istovremeno stvara vizuelnu vezu sa brendom. Ovaj krug predstavlja kvalitet i eleganciju, dok su boje tople i prirodne, što se uklapa u estetiku vinske industrije.

Stvorili smo vizuelni identitet koji odražava posvećenost klijenta u proizvodnji vina, a istovremeno je jednostavan, prepoznatljiv i lako pamtljiv. Ako tražite jedinstveni i prepoznatljiv logo za vaš brend, bez obzira na to gde se nalazite u svetu, kontaktirajte nas i zajedno ćemo stvoriti vizuelni identitet koji će vašu firmu istaći u gomili.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX