TENIS PHYISO

Logo dizajn

Projekat

Projekat je započeo idejom klijenta da ima logotip koji će podsećati na teniski teren i koji će pratiti podloge teniskog terena.

BOJE

Boje koje smo koristli | Možda Vam se svide

Krugovi sa Bojama
#ffffff
#cc5d28
#3c6590
#6d945d

Rešenje

Logo „Tennis Physio“ pažljivo je osmišljen kako bi reflektovao suštinske vrednosti brenda – stručnost, preciznost i strast prema tenisu. Glavni oblik logotipa inspirisan je konturama teniskog terena, simbolizujući fokus na sportsku fizioterapiju.

Boje koje dominiraju dizajnom logotipa su karakteristične za različite vrste teniskih podloga: zelena za travnate terene, crvena za šljaku i plava za tvrde podloge. Uz ove dominantne boje, bela boja je diskretno upotrebljena da doda dimenziju kontrasta i istakne ključne elemente. Zelena boja predstavlja svežinu i prirodnost, crvena energiju i strast, dok plava odražava pouzdanost i stabilnost. Bela boja doprinosi osećaju čistoće i preciznosti.
Kroz ovu pažljivo izrađenu kombinaciju boja i oblika, logo „Tennis Physio“ ne samo da privlači pažnju, već i komunicira posvećenost brenda vrhunskoj fizioterapiji specijalizovanoj za tenis.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX