TURBO SERVIS ZORIĆ

dizajn sajta i logotipa za servis auto turbina

Projekat

Projekat je započeo izazovom da se kreira moderna internet prezentacija koja će biti više od samo statičnog vodiča kroz usluge. Cilj je bio stvoriti dinamičan i intuitivan korisnički doživljaj koji omogućava brz pristup ključnim informacijama o uslugama koje TurboServisZoric pruža. Fokusiranje na user-friendly navigaciju i strukturu omogućilo je posetiocima da sa lakoćom istraže različite segmente servisa. Upotrebom crne i crvene boje postignuta je estetska harmonija koja istovremeno prenosi ozbiljnost i dinamiku, a takođe nosi duboku simboliku autoindustrije.

Dopada Vam se ovaj projekat i želite da Vam damo ponudu za neki Vaš sadašnji ili budući, slobodno nas kontaktirajte

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX