REDIZAJN HOLSTENA

Ljubitelje i poznavaoce piva verovatno će obradovati informacija da je kompanija HOLSTEN čije pivo možemo pronaći i u našim rafovima redizajnirala svog čuvenog viteza.
Da li je to uradila kvalitetno?
Sa obzirom na kompaniju koja im je radila redizajn i inspiracijom koju su pronašli u današnje fenomenalno dizajniranim etiketima CRAFT piva, može se reći da nova ambalaža i znak izgledaju mnogo lepše i detaljnije.

Kretivni direktor kompanije koja stoji iza novog Holsten logoa izjavio je povodom redizajna “ Vratili smo ponos zanata izrade piva u Holsten, usklađujući industrijsku istoriju marke sa savremenom kulturom. Crpeći inspiraciju iz luke Hamburg i odlučnu radnu etiku i direktnost svojih ljudi, novi dizajn predstavlja ličnost brenda i autentično pivsko nasleđe, kao i one koji ga piju, dok Holsten-u daje svežu privlačnost na sve većem tržištu piva“

Znak viteza sada je i okrenut na drugu stranu a ideja koja stoji iz rotiranja znaka je da vitez ide ka napred.

Scroll to Top

Da bismo počeli sa procesom izrade vašeg logotipa, molimo vas da popunite formu na ovoj stranici. Ova forma će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i želje u vezi sa logotipom, tako da možemo da kreiramo dizajn koji odgovara vašem poslu.

Nakon što popunite formu, jedan od naših dizajnera će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo razgovarali o vašim idejama i očekivanjima. Potom ćemo početi sa kreiranjem vašeg logotipa i pružiti vam nekoliko opcija koje možete odabrati.

jpg, png, jpeg | 3mb MAX | 3 fajla MAX